Menu


LCD-Skærm GM328A Transistor Diode Tester Kapacitans ESR Spænding Frekvens Meter PWM Square Wave Generator Elektronik Kit

kr37.72 kr78.32

Gratis forsendelse
Bedømt5Ud af 5
Info
  • sku: w102675
Tags
lcd-skærm

Kære kunde Tak, fordi du valgte min butik for shopping.Følgende er de spørgsmål, der kræver opmærksomhed til shopping:

A. Økonomisk transport: detaljeret sporing oplysninger vil ikke blive medtaget.De fleste af de pakker, som vil forårsage forsinket levering inden for den forventede leveringstid, så du er nødt til at være tålmodig

B. Hvert produkt link: Der vil være mulighed for forskellige varianter.Hvis du ikke ved, hvordan til at vælge det produkt du ønsker, kan du kontakte mig, vil jeg være beæret over at løse dette problem for dig.

C.

Når du modtager pakken, der er produkt skade / produkt problemet / fejlen produkt og forsendelse problem, bedes du kontakte mig i gang, jeg vil løse det for dig!

D. Hvis du er en grossist / forhandler et stort antal af ordrer og mængder, for at give dig fabrik priser, og håber at blive hædret for at nå frem til en partner med dig!

GOOGZON butik: jeg ønsker jer et lykkeligt liv!

Bemærk: Nogle funktioner er ikke tilgængelige i den russiske udgave, du vælger at købe i henhold til dine behov~!

【Produkt parametre】

Input spænding: Type -C dc 5 v

Selv svejsning: DC 9V-stik

(DC 9V: kræver self-svejsning af stik før brug)

Driftsspænding: 30mA ca.

【Transistor tester kontrol 】

1.Testeren er kontrolleret af en rotary encoder omskifter.

2.Rotary encoder-kontakten kan betjenes i en samlet 6 måder, kort tryk, lange tryk på, drej til venstre, drej til højre, tryk på og hold venstre igen, skal du trykke på og holde højre drej.

3.Et kort tryk på off-position bliver tændt og begynder testen.

4.Efter at en test er blevet udført, hvis ingen enhed er fundet.Tryk på og hold kontakten, eller drej kontakten venstre eller højre for at indtaste funktionen menu.Når i funktion i menuen, til venstre eller højre for at skifte kan drejes op eller ned gennem menupunkter, at indtaste en bestemt funktion, skal du trykke på kontakten én gang kort.Når det er nødvendigt for at afslutte fra en bestemt funktion, og tryk derefter på skift længe.

Test-Enheder

Testeren har 3 test point, TP1, TP2 og TP3, som er fordelt i testen stå som følger

På højre side af testen står på, er testen holdninger til SMD-komponenter, med tallene 1,2,3, som hver repræsenterer TP1, TP2 og TP3 hhv.

Ved test af komponenter med kun 2 ben, benene er ikke opdelt i test for, 2 pins er valgt for en 2-test point, og stifter af 3-pin-enheder, der er placeret i tre test point, i nogen bestemt rækkefølge.Efter den test, tester automatisk anerkender pin-navnet på den komponent, test punkt, hvor det er placeret, og viser det på skærmen.

Ved test af komponenter med kun 2 ben, hvis to test-punkter anvendes, TP1 og TP3, de tester automatisk i tilstanden kontinuerlig test-mode, når testen er afsluttet, så at komponenter på TP1 og TP3 kan måles kontinuerligt og samtidigt uden at trykke på kontakten igen.Hvis "TP1 og TP2" eller "TP2 og TP3", der anvendes, kun en test er udført.Til at teste igen, skal du trykke på kontakten én gang.

Bemærk:

Før testning kondensator, aflade kondensatoren, før du indsætter det i testen holder til måling, da der ellers er risiko for at beskadige tester microcontroller.

1,Kalibrering

Testeren kalibrering bruges til at eliminere fejl i sine egne komponenter, hvilket gør den endelige test resultaterne mere korrekte.Kalibrering er opdelt i hurtig kalibrering og fuld funktion kalibrering.

Metode til hurtig kalibrering: kort tre point TP1, TP2 og TP3 med ledninger, og tryk derefter på test-knappen, mens du ser tv.Skærmen vil farven ændres til hvid tekst på en sort baggrund.Efter en hurtig besked "Selvtesten mode...? "tryk på test-knappen for at komme hurtigt kalibrering proces, og hvis du, efter at beskeden "Selvtesten mode...?Hvis der ikke trykkes på nogen knap inden for 2 sekunder, efter at beskeden "Selvtesten tilstand...", den normale test-processen er udført, og den modstand værdier af de tre test point TP1, TP2 og TP3 vises i slutningen.Efter indtastning af hurtig kalibrering proces, er nogle data, der vises på skærmen, skal du ignorere det.Vent, indtil en blinkende streng, der vises på skærmen

Efter at "isolere Sonder!", fjern kortsluttet TP1, TP2 og TP3 fører.Hurtig kalibrering er afsluttet, indtil strengen "Test Slut" vises på skærmen.Når kalibrering for første gang, skal du bruge den fulde funktion kalibrering.

Den fulde funktion kalibrering er tilgængelig fra menuen funktion og kræver en ekstra 220nf kondensator.Fuld funktion kalibrering udfører en mere omfattende kalibrering proces og kan tage længere tid.Når i funktion menu, drej knappen test, for at menupunktet "Selvtesten", og tryk derefter på test-knappen for at indtaste den fulde funktion kalibrering proces, som starter med den blinkende string "kort Sonder!Når den blinkende string "isolere Sonder!" vises på skærmen, skal du fjerne ledningerne fra tre point og fortsætter med at vente til kalibrering proces til at fortsætte, når strengen "1-||- 3 > 100nf", skal du installere den forberedte 220nf kondensatorer på test point TP1 og TP3. Vent, indtil skærmen siger "Test Ende", og den fuldt funktionelle kalibreringen er færdig.

Tekniske Oplysninger

DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Måling Af Kapacitans Rækkevidde 25pF~100mF
DC Spænding Andre
I Drift Tilstand Andre
Oprindelse Kina
Model-Nummer GM328A Transistor Tester
Mærke GOOGZON
Måling Af Induktans Udvalg Andre
Dimensioner På 82,2*61.3*30mm
AC Spænding Andre
Skærm Type Digital display
Måling Af Modstand Udvalg Max. 50M
DC Strøm Andre
AC Strøm Andre
Driftstemperatur 0 - 40 ℃
Er Smart Enhed No

4 Anmeldelser For dette produkt

  1. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-07-07

    ARBEJDE

  2. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-09-19

    Levering til Kiev for 3 tizhna, en bonus boks, ale trohi er lille for visoti. Uden at overspille det, jeg har brug for det, Sho frygtsom.

  3. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-08-28

    Den højeste karakter.

  4. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-06-26

    virker ok , men er det ikke teste MOSFET jeg ikke mærke til, at, før du køber det , jeg kan tjekke det med test kondensatorer og det er ok , også meget hurtig levering

Tilføj en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret *

1 2 3 4 5

Lignende produkter

    • Gratis forsendelse Gratis levering på ordre over Kr99
    • Kunde Support 24 Timers online support
    • Penge Tilbage 100% Penge tilbage garanti
    • Returret 30 Dage returnere Service