Menu


Trådløs GSM Alarm System 433MHz Alarm Fjernbetjening Metal Alarm Nøglering Remote Controller Arbejder For K52/W20 Alarm Systemer

kr73.08 kr143.37

Gratis forsendelse
Bedømt5.00Ud af 5
Info
  • sku: w247138
Tags
alarm kontrol trådløse fjernbetjening, gsm alarm fjernbetjening-nøgle, ekstern gsm alarm system, alarm fjernbetjening tast 3

Trådløst Alarm 433mhz Fjernbetjening Metal Alarm Nøglering Remote Controller Arbejder For Alarm Systemer

BEMÆRK: vi har nogle metal-fjernbetjening ,prisen er Den samme .Kun knap har nogle forskellige, og problemer med Kompatibilitet med din alarm system .så pls lad besked på at fortælle os din egen alarm system, så vi vil sende den rigtige fjernbetjening .venlig hilsen

Funcation:

1: Arm

2: Afvæbne

3: gå i panik hjælpe

4: Hjem Arm

Funktion:

1. Krav til strømforsyning: DC12V(fn-genopladeligt batteri)

2. Nuværende forbrug: Mindre end 15mA kommunikation

3. Sender varighed: Mindre end 1S

4. Operativsystemet afstand fra central controller: Mere end 80 m(ingen hindring)

5. Operationel temperatur: -10 til 40 grader

6. Fugtighed: Mindre end 90%

7. Volumen: 50 mm(L)*40 mm(W)*12 mm(H)

Pakken indeholder:

1x Fjernbetjening ( vi har flere meteal fjernbetjening ,pleave fortælle os, hvad alarmen vært, du har )

Lovet af Sælger

Forsendelse

Vi stræber efter vores bedste for at give dig de mest pålidelige og billig måde shipping service.Forsendelse Metode Med EMS/DHL/UPS/FEDEX/TNT service (EMS gratis fragt) det tager omkring 5-8 hverdage til at sende til store lande som USA, vesteuropa, Australien, og så videre.Hongkong Post/Kina Post Air Mail vil tage flere dage ( 8~15 dage for Asiatiske og Vestlige del af Europa/Amerika/Australien, 20~40 dage for andre lande og områder ).Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Form af Salg

Alle varer solgt af os er Helt Nye, og der beskrives, at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Hvis denne vare er defekt ved modtagelse, har du 7 dage til at erstattet af en ny en fra din modtagelse af varen. (Og alle de originale elementer ubeskadiget bør være i salgbar stand, som kom).Vi tilbyder gratis reparation service inden 12 måneder efter købet.For de første 2 måneder efter købet, vil vi være en måde fragt (fra Kina til din placering).Efter 2 måneder efter købet, er du nødt til at betale på to måder forsendelses omkostninger.

Kontakt Os

Vi er din pålidelige partner og ven til langsigtede forretninger, leverer vi produkter med en kvalitet, service og pris ration, at du kan stole på.

Hvis du er tilbageholdende med at købe form, som sælger og komme forbi vores butik, vi oprigtigt bede dig give os en chance for at vise dig, at vores produkter og service.

Hvis du er interesseret i at arbejde med os, så tøv ikke med at kontakte os for produkt, pris, forhandling, forsendelse, brugerdefineret erklæring eller anden hjælp, som er nødvendig...vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

Kundernes tilfredshed er meget vigtig, som tilskynder os til at arbejde for bedre og bedre.Hvis du er tilfreds med vores arbejde, kan du efterlade os en positiv feedback.Tak skal du have.

Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem, der skete.Vi unders

Velkommen til dit næste køb

Tekniske Oplysninger

Oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Element Navn alarm fjernbetjening
Nuværende Mindre end 12mA
Funktion Arm/Disarm/panik hjælpe/Hjem Arm
Materical Metal
Indslag 2 alarm nøglering
Oprindelse Kina
Mærke KERUI
Model-Nummer JY30001
Funktion 1 433MHZ Fjernbetjening
Frekvens 433MHz
stype Wireless

0 Anmeldelser For dette produkt

Tilføj en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret *

1 2 3 4 5

Lignende produkter

    • Gratis forsendelse Gratis levering på ordre over Kr99
    • Kunde Support 24 Timers online support
    • Penge Tilbage 100% Penge tilbage garanti
    • Returret 30 Dage returnere Service