Menu


Dobbelt-lag Absorberende Microfiber Køkken karklude, Ikke-stick Olie, Husholdning, Rengøring Klud til at Tørre Håndklæde Hjem Køkken Værktøj

kr8.10 kr14.42

Gratis forsendelse
Bedømt4.5Ud af 5
Info
  • sku: w252992
Tags

1/5pcs Dobbelt-lag Absorberende Microfiber Køkken karklude, Ikke-stick Olie, Husholdning, Rengøring Klud til at Tørre Håndklæde Hjem Køkken Værktøj

Vigtigste Funktioner

FLERE FARVER:

Rag har flere farver.Hvis der er flere farver, kan du skelne mellem, hvilken en er den opvask, og der er en parabol, der er, det er hygiejnisk og nem at bruge.

MATERIALE VARMEBESTANDIGHED OG BUNDMALING:

Materialet er tykt, varme-isolerende og anti-skoldning.Det kan bruges til at afsløre låget og beskytte dine hænder.

SLIDSTÆRKT OG HOLDBART:

Hjørnerne er tæt pakket, ikke let at være off-line, og slidstærkt og holdbart.

LET AT ABSORBERE VAND :

Let at absorbere vand, tørre pletter, ikke bange for olie, ikke rengøringsmidler, fedtet plade, komfur rengøres med et strejf af lys, ved hjælp af coral fleece materiale, ingen fnug, kan ikke råd til bolden.

Brug Scenarier

Alt i køkkenet er relateret til det at spise.Det skal være hygiejnisk og rent.Vi skal vaske klude i køkkenet og tørre klude på brændeovne ofte.Så er vores rengøringsklude er blødt og behageligt, så du ikke kan lægge dine hænder på det, og vandoptagelse er stærk.Fin, let at absorbere vand, tørre pletter, ikke bange for olie, ikke rengøringsmidler, fedtet plade, komfur rengøres med et strejf af lys, ved hjælp af coral fleece materiale, ingen fnug, kan ikke råd til bolden.

Specifikation

Materialer

Coral fleece

Produkt Størrelse

15 * 26cm

Pakke Indhold

Non-stick Olie Absorberende Klud × 1

Bemærk

På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, der vises på billedet.

Tekniske Oplysninger

Model-Nummer Non-stick Olie Absorberende Klud
Brug Køkken
Materiale microfiber
Funktion Lager
Produktion Skuresvamp
CN Guangdong
Oprindelse Kina
Element Vægt Other

2 Anmeldelser For dette produkt

  1. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-07-29

    Levering måned i pakken. Kluden er erklæret 26x15 cm, i virkeligheden-23x13.5 cm. Materialet er coral fleece. Dobbelt-sidet, hver side har sin egen farve. Tog pink med grå. Jeg har allerede købt sådanne pjalter af andre farver og størrelser-bunken passer ikke fra dem, ikke fælde, absorbere godt. Sandt, glatte overflader vil ikke umiddelbart tør. Kanterne er glat, overlog, der er ingen ekstra tråde. Velegnet til enhver husholdning: til rengøring af støv, til køkken, tallerkener, apparater osv. Så jeg vil råde dig til at tage flere klude på én gang til forskellige formål. Hvorfor er de forskellige farver på begge sider? Beskrivelsen siger ikke at forvirre-for eksempel, på den ene side kan du tørre retter, den anden-bordet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere anmeldelser-i søgemaskinerne er det nemt at finde ud af, ved navn som her, bare ikke et håndværk profil, men der er anmeldelser og videoer.

  2. Bedømt4Ud af 5

    Bruger 2023-08-07

    Ikke en dårlig microfiber klud. Dobbelt-sidet, hvilket er meget praktisk. Af minusser, ikke svarer til den angivne størrelse. Real size 23х13. 5. Absorberer vand godt. Hvor lille for mig. Købe eller Ikke afgøre for dig selv.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret *

1 2 3 4 5

Lignende produkter

    • Gratis forsendelse Gratis levering på ordre over Kr99
    • Kunde Support 24 Timers online support
    • Penge Tilbage 100% Penge tilbage garanti
    • Returret 30 Dage returnere Service