Menu


7 mm Mini USB Endoskop Kamera Vandtæt HD Endoskop Slange Inspektion Tube Video Kamera Adapter Til Smartphone, Computer

kr22.74 kr36.08

Gratis forsendelse
Bedømt5Ud af 5
Info
  • sku: w283669
Tags
Inspektionskamera Smartphone, mini overvågningskamera, snake inspektion af rør, usb endoskop kamera, video kamera adapter

Vigtigt

Mobiltelefon skal have OTG funktionen til at være brugbar !

Funktioner

100% helt nye og høj kvalitet

Nyeste model til android, der kan tage phote, vedio og optagelse af lyd, og det phote&vedio fil, der er gemt direkte på din android mobiltelefon, hele processen med at registrere ind, praktisk observation og opfølgende analyse.

Der er også en spinderok, der bruges til at justere lysstyrken af seks LED-lys, så at arbejde i et område uden lys nok.

Det er IP67 vandtæt kamera.

Med en mikro-til USB-line, det kan også bruges til computere.

Specifikationer

Opløsning: HD 640*480

Se Vinkel: 70 grader

Brændvidde: 4 cm-uendelig

Diameter: 7,0 mm

Lys: 6 justerbare hvid LEDs

Vandtæt: IP67

Support-Systemer:Android/Windows 2000/xp/ Vista/ / 7/8/9/10

Farve: Sort

Temperture: -20 ~ 100 grader

Kabel-total længde: ca 1 meter

Pakke Inkluderet

1 * USB Endoskop

1 * Lille Krog

1 * Side Audition

1 * Micro USB-line

Bemærk:

1.Vi kan ikke tilbyde detailsalg pakke,men vi vil pakke det godt, inden de sendes ud.

2.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.plz sørg for, at du ikke har noget imod det, før du køber.

3.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Hvordan man bruger

1.På Android telefoner: Scan QR-koden på Manual for at installere APP 'en ved ,eller gå til download-linket for at installere APP' en, så der vises et ikon på mobil-skrivebordet, klik på ikonet for at varen er tilgængelig til brug.Det er meget let at betjene dette til android endoskop, blot downloade en App og indsat endoskopet i din enhed, den App vil automatisk anerkendelse det (sørg venligst for, at din telefon har OTG, UVC-funktion og understøtter eksternt kamera).

2. På computer: installer softwaren på computeren fistly (hente den fra internettet), og åbn derefter den software, indsætter kameraet, til computeren, vil driveren være installeret på computeren automatisk.Efter at dette kamera kan bruges på computeren med software.

Efter-salg

Om Forsendelse:

1.Vi vil sende varer inden for 4-5 dage, når din betaling er gennemført.

2.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Om Told-Meddelelse :

1.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

2.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

3.Om toldbehandling: For lande, der er vanskelige at passere gennem tolden, sådan som: Brasilien, Chile,Tyrkiet, Argentina, etc.Sørg for, at du har evnen til at passere told.Vi må ikke give en tilbagebetaling, hvis køberen ikke kan gå gennem told og Told fratrækker pakken.

4.Hvis din plads er fjern ,så er nødt til at betale 38usd .

Om Returnerer:

1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Om Garanti Og Vedligeholdelse:

1.Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

2.Vi leverer også et års gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

3.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Om Feedback:

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tekniske Oplysninger

Funktion 6 Endoskop kamera hd
Længde 1M
Model-Nummer USB Endoskop
Oprindelse Kina
Funktion 8 Endoskop hd
Indslag 2 USB Endoskop
Funktion 7 Endoskop kamera-led
Funktion 4 IP67 Vandtæt
USB-port Micro USB/USB
Mærke YiFanHeRong
Funktion 5 USB endoskop
Funktion 1 7mm inspektionskamera
Ledning Type Blød Ledning
Stik Type KN-Stik
Funktion 3 USB-Slange Inspektion Kamera
Linse (mm) 7mm

1 Anmeldelser For dette produkt

  1. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-07-01

    De kunne sætte vejledningen i spansk, jeg var nødt til at undersøge, hvad plicacion sætter, da den ene er, at producenten giver dig, er ikke pålidelig

Tilføj en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret *

1 2 3 4 5

Lignende produkter

    • Gratis forsendelse Gratis levering på ordre over Kr99
    • Kunde Support 24 Timers online support
    • Penge Tilbage 100% Penge tilbage garanti
    • Returret 30 Dage returnere Service