Menu


40PCS Yoni Perler Kinesisk Medicinsk Drogen Vaginal Rengøring Tamponer Feminin Hygiejne-Clean Punkt Skeden Pleje Detox Podning Skønhed

kr915.58 kr1 220.81

Gratis forsendelse
Bedømt4.67Ud af 5
Info
  • sku: w4680
Tags
Perler

RENE ØKOLOGISKE INGREDIENSER: Vores vaginal detox er rent økologisk og fri for kemikalier, der forårsager irritationer til din kvindelighed.

Det er fremragende til at styrke kroppens naturlige helbredende evner.Enestående balance af urter til at hjælpe og bistå i din fysisk, åndelig og følelsesmæssig udrensning.Invitere helhjertet kærlig energi til at indtaste din yoni.

YONI DETOX VAGINAL FORDELE: Nyd fordelene ved vaginal foryngelse såsom smerter, træthed,og vaginal stramning.Saldi menstruationen, lindrer menstruationssmerter og udgivelser ophobet følelser forbundet til negative seksuelle oplevelser, exes, og selv-had mod din krop.

FORYNGER OG SALDI VAGINAL PH: Det hjælpe at fugte i din vagina og puste nyt liv i miljøet for en bedre smøring under sex, og genopretter den perfekte PH balance, som kræves for at fuldføre den reproduktive funktion i kvinder.

ALSIDIG anvendelse: Yoni urter, der anvendes til lindring af sådanne vilkår, som unormal vaginal decharge(Leucorrhea), Vaginal kløe, uregelmæssig menstruation, og menstruationssmerter.Også rapporter om at reducere symptomerne på endometritis, betændelse, vaginitis, underlivsbetændelse, gær infektioner, cyster på æggestokkene, uterine fibromer og andre livmoderen sygdomme.

GENSKABER TILLID OG FØLELSESMÆSSIGE VELBEFINDENDE: Vores vaginal pleje yoni vil hjælpe med at lindre dig om alle de negative følelser, der er forårsaget af problemer med din vaginal sundhed fører til øget selvtillid og en frustration uden sammenhæng med dine indre følelser og Yoni.Du kan få en bedre seksuel funktion, forbedret blodcirkulation, skønhed, bedre hormonelle reaktioner, og frugtbarhed.

Vi accepterer også dropshipping eller OEM - /ODM

Du er velkommen til at kontakte os

Fabrikken direkte salg

Tekniske Oplysninger

Oprindelse Kina
Mængde 40pcs
Materiale kinesisk medicin
Model-Nummer yoni tampon
Element Type Feminin Hygiejne
Antallet af Stykker COMBO

3 Anmeldelser For dette produkt

  1. Bedømt4Ud af 5

    Bruger 2023-09-18

    Den lokale kurer service i Colombia en lort, undskyld udtrykket, men der er ingen anden, skal du ændre fra lokale transportbånd til Colombia.

  2. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-07-02

    Godt Reçu

  3. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-06-28

    Jeg er glad for, det skete for 20 dage før den periode, nu vil jeg prøve og se effekten

Tilføj en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret *

1 2 3 4 5

Lignende produkter

    • Gratis forsendelse Gratis levering på ordre over Kr99
    • Kunde Support 24 Timers online support
    • Penge Tilbage 100% Penge tilbage garanti
    • Returret 30 Dage returnere Service