Menu


Cloud Tastatur Håndled Hvile Pad Ergonomisk Tastatur Håndled Støtte Pude Skridsikker Gradient Farve til Kontor Arbejde Gaming

kr30.55 kr44.97

Gratis forsendelse
Bedømt0Ud af 5
Info
  • sku: w801
Tags

Candy Farve Cloud Tastatur Pad Ergonomisk Tastatur Hånd Hvile Pad Hukommelse Spong, Non-Slip Gradient Farve smertelindring til hjemmekontoret

Funktion:

1.Moderigtigt Design: tastaturet hånd hvile pad kommer i forskellige farver, så du har mulighed for at personliggøre din gaming udstyr og skabe en stilfuld gaming miljø, der passer til din smag.Det tilføjer et strejf af unikke til dit setup og samtidig leverer ekstraordinære komfort.

2.Nyd Ergonomisk Komfort: Designet med ergonomi for øje, Cloud håndled hvile pad giver en enestående blødhed og støtte, når du bruger et gaming tastatur.Erfaring sky-lignende komfort, da det svarer til den naturlige form af din håndled, hvilket gør lange gaming sessioner, mere fornøjelig.

3.Glat og Blød Overflade: cloud tastatur pad har en jævn og blød overflade, der er gjort med en blanding af Lycra stof og hukommelse skum.Det tilbyder en komfortabel pude-lignende føler for dine håndled, hvilket gør det nemt at hvile dine hænder på det.Derudover, er det nemt at rengøre med blot en fugtig klud, hvilket sikrer en hygiejnisk spiloplevelse.

4.Perfekt Vinkel til Komfortabel med at Skrive: tastaturet håndled støtte pude er designet til at placere dine hænder naturligt på tastaturet, skal du fjerne håndled træthed og fremme en mere komfortabel indtastning oplevelse.Nyd reduceret pres på dit håndled og forbedre din overordnede produktivitet og gaming performance.

5.Non-Slip Gummi Base: tastaturet håndled hvile puden er designet med en non-slip gummi base for at forhindre den fra at glide på forskellige overflader.Du kan være sikker på, at det vil forblive på plads i løbet af intens gaming sessioner, opretholdelse af optimal komfort og stabilitet.

Specifikation:

Oprindelse: Kina

Type: Tastatur Pad

Type: Bomuld cloud håndled hvile

Farve: Blå Pink/ Lilla

Produkt vægt: 310g

Produkt størrelse: 380*100*25mm/14.96*3.94*0.98 i

Pakke størrelse: 398*108*30mm/15.67*4.25*1.18 i

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1Pc* Tastatur Håndled Hvile Pad

Tekniske Oplysninger

Mærke ALLOYSEED
Type Håndled Hvile
Oprindelse Kina

0 Anmeldelser For dette produkt

Tilføj en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret *

1 2 3 4 5

Lignende produkter

    • Gratis forsendelse Gratis levering på ordre over Kr99
    • Kunde Support 24 Timers online support
    • Penge Tilbage 100% Penge tilbage garanti
    • Returret 30 Dage returnere Service