Menu


Automatisk Mandlige Masturbator Cup Real Blowjobs Sugende Maskine Onanister Skeden Onani sexlegetøj Voksen Forsyninger til Mænd APP

kr198.88 kr331.42

Gratis forsendelse
Bedømt5Ud af 5
Info
  • sku: w1320
Tags
masturbator cup blowjobs sugende maskine onanister

Nyt produkt opgradering!Mandlige Masturbator Automatisk Med APP 'en Bluetooth-Fjernbetjening og 12 Kraftfulde Vibrerende Sugende Håndsex Stroker' Real Mandlige Vagina sexlegetøj

Om Denne Vare

Skal du holde telefonens Bluetooth-på

1 .Scan "Kærlighed Par" App QR kode, hent App ' en (eller søg efter "Kærlighed Par" i APP store), klik på "Ny Bruger" for at registrere og huske din konto.

2 .Klik på "+" på den App, kan du scanne QR-kode, QR, klik på Mine Indstillinger og oprette forbindelse vibrator til App ' en.

3 .Tryk på, og hold den Mandlige onani nede i 3-5 sekunder for at slukke den Mandlige onani på.

4 .Brug din telefon til at styre vibratoren.

5 .Spørg din partner om at hente "Kærlighed Par" og tilmeld dig.

6. Klik på Min enhed, skal du vælge den sidste mode: Interaktiv tilstand, tilføje, og søg efter din partner, en ven og beder ham om at acceptere.

7. Klik på Min enhed, skal du vælge den interaktive tilstand og inviter din partner til at tage kontrol over denne service.

❤ [12 Kraftige Vibrationer og Sikker Bløde Materialer] Udstyret med 2 kraftige opgraderet motorer, denne masturbator har 12 forskellige vibrationsindstillinger for alle typer af orgasmisk nydelse.Lavet af høj kvalitet silikone materiale, touch er meget blød og behagelig.Den indre krystal ribbede manchetter er polstret med en lun pasform flap, der føles som en kvindens vagina, hvilket giver en behagelig følelse, mens du spiller.Trang, der uimodståelig følelse?Lad det føre jer ind i orgasmic himlen.

❤ [Kreativt Design og Alsidighed] Det åbne design gør stroker ' alsidige nok til at blive brugt på forskellige måder.Når du indsætter stroker ' med at skille en fælles landbrugspolitik, det skaber et vakuum sug i toppen, som vil bringe en fantastisk stramme fornemmelse til penis.Hvis du foretrækker en dybere indtrængen, skal du fjerne alle caps.Drage fordel af dobbelt-sidet åbne design af denne mænds sex-legetøj, din partner, kan sutte din glans penis med hendes bløde tunge, mens du bruger den vibrerende mandlige masturbator.

❤ [Bærbare størrelse og magnetisk USB-genopladelige]I tillæg til sjov-dobbelt-sidet åbent design, det er også udstyret med en slank og skjult tilfælde.Ved første øjekast, du måske endda synes, det er en Bluetooth højttaler!Palm mellemstore mandlige masturbator gør det nemt at gemme det i en skuffe eller rejse taske.Det kan blive opladet ved hjælp af USB opladning kabel (medfølger).Det tager omkring 2 timer at oplade og kan arbejde i op til 1 time, hvilket er helt fint til dit behov.Tage hjem Mandlige Masturbator Cup med blot ét enkelt klik!

❤ [Nem at rengøre og IPX7 vandtæt] i Modsætning til traditionelle onanister, den Amortoy masturbator har et aftageligt dæksel i begge ender, hvilket gør rengøringen nemmere og hurtigere tørring.Du behøver ikke at fjerne den indre ærme.Bare en hurtig skylle og lidt sæbe er alt hvad du behøver at rengøre.

❤ [Diskret Pakket til Kundeservice] - Alle Amortoy produkter er diskret pakket til at sikre, at kundernes personlige oplysninger.Dine personlige oplysninger er sikre!Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.Vi lover at give dig perfekt after-sales service.

❤ Varm Tip: Når du oplader, bemærk, at opladning kabel, og produktet er placeret på samme niveau.Hvis højdeforskellen er langt fra hinanden, kan det forårsage opladning kabel til at falde.

Tekniske Oplysninger

Et navn male masturbation automatisk
Service 90 dages gratis returnering ingen grund til at, 180 Dages Garanti
Funktioner 2 onanister for mænd
Model-Nummer YJX1
Features4 Sex legetøj til mænd real
Features5 Automatisk mand masturbator
Features1 Vibrator for Manden
Seksuelt Suggestive No
Antallet af Stykker En Enhed
Features2 male masturbation automatisk
Type2 Mandlige Masturbator
Features8 Opvarmet onanister for mænd
Oprindelse Kina
Type5 Mandlig onani legetøj
Features6 automatisk blowjobs
Features9 Sugende maskine
Funktion 2 Mænds Masturbator
Materiale Medicinsk Silikone
Funktion 1 Onani-Cup
Navn 1 MASTURB FOR MANDEN
Størrelse 15*8cm
Features3 Voksen Varer For Mænd
Features7 Sex Shop
Funktion Vaginal for Mænd
navn B Vagina masturbator for mænd
Advantage1 Hurtig Levering &Hurtig Levering
Sjofelt Billede No
Vigtigste Materiale ABS+TPR
Element Type Onani-Cup
Mærke Amortoy
Type3 Sexet Legetøj For Mænd
Type4 Voksen Varer For Mænd
Type1 Vibrerende suge
Fordel 2 Støtte Engros-Og Dropshipping
navn C onani for mænd

2 Anmeldelser For dette produkt

  1. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-05-04

    Har ikke prøvet det endnu, vil jeg tilføje en anmeldelse senere.

  2. Bedømt5Ud af 5

    Bruger 2023-04-10

    Fremragende Produkt tak fordi du meget hurtigt levering ikke forvente,

Tilføj en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret *

1 2 3 4 5

Lignende produkter

    • Gratis forsendelse Gratis levering på ordre over Kr99
    • Kunde Support 24 Timers online support
    • Penge Tilbage 100% Penge tilbage garanti
    • Returret 30 Dage returnere Service